Яєчня ромашкою
Інгредієнти:
2 шт сосиски молочні (взагалі кількість за необхідністю),
4 шт яйце перепелине,
1 ст.л. масло вершкове,
1 ст.л. олія,
а також сіль за смаком, гілочка кропу чи огірок для прикраси.
Спосіб приготування:
Сосиски розрізати уздовж на дві половинки.
Зробити поперечні глибокі надрізи. Згорнути порізану сосиску в кільце, краї з’єднати і закріпити зубочисткою.
Розігріти пательню і злегка підсмажити сосиски на суміші рослинного і вершкового масла.
У центр кожної "квітки" вбити одне яйце.
Як тільки яйце піджариться, акуратно лопаткою зняти "квітку" і викласти на тарілку або на шматок хліба.
Прикрасити гілочкою кропу. Смачного!