Ніжні деруни



Ніжні деруни


Інгредієнти:
Картопля крохмалиста 1000 г
Перець чорний 1 щіпка
Сіль за смаком.
Рослинна олія 100 мл.
Цибуля ріпчаста велика 1 шт.

Спосіб приготування:
Картоплю очистити і швидко натерти на дрібній тертці, щоб вона не потемніла. Бажано щоб картопля була хорошого сорту, крохмалиста.

Ніжні деруни



Ріпчасту цибулю очистіть і також (без сліз) натріть на цій тертці і додайте до потертої картоплі.
Картопляний сік видавіть та вычерпайте ложкою.

Ніжні деруни



Посоліть за смаком і поперчіть тісто.

Ніжні деруни



На розігріту на середньому вогні сковороду з рослинним маслом обережно викладайте по середній столовій ложці одержаного картопляного тіста.

Смажте деруни на середньому вогні, до приємного золотистого кольору з двох сторін.

Ніжні деруни



Подавайте гарячим зі сметаною!

Ніжні деруни



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок