Сендвіч з тунцем



Сендвіч з тунцем


Інгредієнти:
Тунець, консерва в олії 1 шт.
Лимонний сік 1 ч. л.
Винний оцет 1 ч. л.
Оливкова олія 1 ч. л.
Гірчиця 1 ч. л.
Цибуля 1 ст. л.
Петрушка сушена 1 ч. л.
Кріп сушений 1 ч. л.
Зелений перець 1 шт.
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком
Тостовий хліб 2 шт.
Приправа 1 щіпка.
Сир твердий за смаком.

Спосіб приготування:
Подрібніть консервований тунець вилкою.

Сендвіч з тунцем



Додайте лимонний сік, оцет, оливкову олію, гірчицю.

Сендвіч з тунцем



Додайте нарізану цибулю, петрушку та кріп.

Додайте порізаний зелений перець, приправте і перемішайте.

Підсмажте хліб. По смаку можна насипати своєї улюбленої приправи.

Сендвіч з тунцем



Розмістіть тунець на хлібі.

Сендвіч з тунцем



Зверху можна покласти тертий сир.

Сендвіч з тунцем



Покладіть зверху другий шматок, злегка притисніть.
Запікайте протягом кількох хвилин.

Сендвіч з тунцем



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок