Макарони по-флотськи



Макарони по-флотськи


Інгредієнти:
Макарони приблизно на 4 порції,
Приблизно 300-400 г вареної яловичини,
1 велика цибулина,
Свіжого кропу і/ або петрушки за смаком,
Соняшникова олія,
Мелений чорний перець за смаком,
Сіль за смаком.

Спосіб приготування:
Відварити м'ясо, промити зелень.

Макарони по-флотськи



Очистити і нарізати цибулю, розігріти пательню з приблизно 3 столовими ложками олії, додати нарізану цибулю і смажити на помірному вогні, помішуючи до м'якості і золотистого кольору.

Макарони по-флотськи



Поки цибуля смажиться. З м'яса видалити кістки, сухожилля, якщо такі є. Потім м'ясо нарізати і прокрутити через м'ясорубку.

Макарони по-флотськи



Заповнити каструлю водою, довести до кипіння, посолити за смаком, додати макарони і відварити, як вказано в інструкції на пачці.

Макарони по-флотськи



Поки макарони варяться, додати прокручене м'ясо в сковороду з цибулею, посолити за смаком, приправити меленим чорним перцем, перемішати, зменшити вогонь до мінімуму і смажити разом близько 10 хвилин, помішуючи час від часу, можна додати більше соняшникової олії.

Макарони по-флотськи



Додати в сковороду нарізані свіжі трави , перемішати і смажити протягом 2 хв, потім зняти з вогню.

Макарони по-флотськи



Коли макарони зваряться, воду злити.

Макарони по-флотськи



Повернути макарони назад в каструлю і додати все м'ясо зі сковороди.

Макарони по-флотськи



Все змішати. Готово!

Макарони по-флотськи



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Аліна
НЯМ НЯМ Дякую за рецептик! Дуже смачно!
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок