Пиріг з цибулею



Пиріг з цибулею


Інгредієнти:
Цибуля ріпчаста (100г) 2 шт.
Тісто листкове дріжджове 250 г
М'який сир вершковий 30 г
Шинка 20 г
Сир 30 г.

Спосіб приготування:
Цибулю кільцями обсмажуємо тільки до золотистого кольору. Краще на середньому вогні, так цибуля втратить свою гіркоту. Якщо додати столову ложку цукру, вийде ще і карамельно!

Пиріг з цибулею



Пласт листкового дріжджового теста розкачуємо, але без фанатизму. Потім змажемо вершковим сиром по всій площині тіста, залишаючи трохи край.

Пиріг з цибулею



Зверху сиру висипаємо цибулю. А зверху цибулі розкладаємо шинку.

Пиріг з цибулею



Останніім шаром - тертий сир. Тепер края загортаємо, притиснувши кути. Ставимо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку. Чекати недовго - 15 хвилин максимум, потрібно, щоб тісто підрум'янилося. Виходить пишно, красиво і смачно!

Пиріг з цибулею



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок