Післяноворічний ранковий суп



Післяноворічний ранковий суп


Інгредієнти:
Вода чиста питна - 2, 5 літра.
Курячого філе - 500 грам.
Яйця курячі - 5 штук.
Цибуля ріпчаста - 2 головки середнього розміру.
Морква - 1 велика.
Сіль кухонна - 1 щіпка.
Перець мелений чорний - за своїм смаком.
Рослинна олія - 2-3 столові ложки.

Спосіб приготування:
Філе куряче ретельно обмийте під струменем холодної проточної води, потім наріжте його на невеликі шматочки. Перемістіть їх в каструлю, залийте чистою питною водою, поставте на сильний вогонь, доведіть до кипіння. Після чого зніміть, що утворилася, піну і зменшіть вогонь, варіть приблизно 20 хвилин.

Післяноворічний ранковий суп



Очистіть цибулю і моркву від шкірки, потім добре промийте під водою. Цибулю покришіть на дрібні кубики. Моркву натріть на середній тертці. Розігрійте на середньому вогні сковороду, влийте трохи рослинної олії, додайте цибулю і трохи пасеруйте її до прозорого кольору. Додайте нарізану моркву, перемішуйте періодично, щоб овочі не пригоріли. Коли вони будуть готові, перемістіть їх у каструлю з філе, ретельно перемішайте вміст каструлі.

Післяноворічний ранковий суп



Курячі яйця потрібно окремо один від одного збити, потім змішати, додати на свій власний розсуд солі. Потім на розігріту сковороду, попередньо змазану олією вилити яєчну суміш у вигляді не товстого млинця. Обсмаживши одну сторону млинця, переверніть його і обсмажуйте до рум’яного кольору другу сторону. Потім зніміть із сковороди і дайте охолонути. Отриманий яєчний млинець наріжте у вигляді соломки, як локшину, тільки не довгого розміру. І тут же можете відправляти в каструлю. Додайте по своєму смаку солі і меленого чорного перцю, добре перемішайте. Готуйте на повільному вогні ще 5 хвилин, після чого накрийте каструлю кришкою і дайте настоятися супу.

Післяноворічний ранковий суп



Курячий суп розлийте по порційним тарілках і подавайте до столу в гарячому вигляді зі сметаною. Як прикраси страви можете використовувати подрібнену зелень.

Смачного!

Поради:
- До цього супу ви також можете подати грінки з білого хліба, які попередньо натрете зубчиком часнику.

- Яєчну локшину, при бажанні, ви можете замінити звичайною.

- Можна замість філе використовувати курячі гомілки, крильця і т.п.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок