Картопляні деруни



Картопляні деруни


Інгредієнти:
Картопля 10-12 шт.,
Борошно пшеничне 2 столові ложки,
Яйця 5 шт.,
Сметана 1 склянка,
Олія пів склянки,
Сода 1/2 чайної ложки,
Сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:
Картоплю очистити та натерти на тертці, добавити яйця, борошно, сіль, перець, соду і ретельно розмішати.

Одержану картопляну масу викладайте столовою ложкою на розігріту сковороду з олією і обсмажуйтез обох боків до утворення рум'яної апетитної скориночки.

Картопляні деруни



Подавайте гарячими на тарілці по 3-4 штуки на порцію, поливши сметаною, або сметанним чи часниковим соусом.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок