Пиріжки з картоплею, цибулею та грибами



Пиріжки з картоплею, цибулею та грибами


Інгредієнти:
Начинка:
Сіль 3 г
Олія соняшникова рафінована 40 мл
Цибуля ріпчаста 150 г
Гриби шампіньйони 200 г
Картопля 250 г
Перець чорний мелений 1 щіпка.

Тісто:
Борошно пшеничне 250 г
Олія 4 ст. л.
Сіль щіпка
Сода 0,5 ч. л.
Яйця курячі 1 шт.
Сир 100 г
Кефір 50 мл.


Спосіб приготування:
Для приготовленняя пиріжків з картоплею, цибулею та грибами нам знадобиться картопля, печериці, цибуля, соняшникова олія, сирне тісто.

Картоплю очистити, порізати і відварити в присоленій воді.

Пиріжки з картоплею, цибулею та грибами



Цибулю порізати кубиками і обжарити на соняшниковій олії.

Пиріжки з картоплею, цибулею та грибами



Додати порізані шампіньйони і тушити ще 2 хвилини.

З картоплі злити воду, присмачити картоплю перцем, потовкти. Додати до картоплі тушковані з цибулею гриби.

Пиріжки з картоплею, цибулею та грибами



Тісто розділити на невеликі шматочки, сформувати коржі і виложити на них по 1 столовій ложці фаршу.

Пиріжки з картоплею, цибулею та грибами



Зліпити пиріжки.

Пиріжки з картоплею, цибулею та грибами



Обсмажити пиріжки з обох боків на олії.

Пиріжки з картоплею, цибулею та грибами



Подавати гарячими. Смачного!

 

Джерело: http://webspoon.ru/receipt/pirozhki-s-kartofelem-lukom-i-gribami




Розіслати в соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
неоночка 02-12-2013 09:44
A можна замість кефіру додавати звичайне молоко?
фото
admin 03-12-2013 18:46
неоночка, Можна, але краще кефір, або ще краще - кисле домашнє молоко.
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть "Кулінарія" без кавичок
Відповідь: