Хворост до чаю



Хворост до чаю


Інгредієнти:
Борошно пшеничне 350 г
Сметана 100 г
Яйця курячі 2 шт.
Цукор 50 г
Ванілін 1 щіпка
Цукрова пудра 100 г
Маргарин 50 г
Оцет столовий 10 мл
Олія соняшникова рафінована 400 мл

Спосіб приготування:
Для приготування хмизу потрібно взяти борошно вищого сорту, сметану, яйця, цукор, цукрову пудру, маргарин, оцет, ванілін і рослинне масло.

Борошно просіяти і порубати з маргарином.

Хворост до чаю



Цукор висипати в миску і розбити яйця.

Масу ретельно збити.

Хворост до чаю



В борошно з маргарином додати збиті яйця, сметану і оцет і замісити тісто, причому місити його треба до тих пір, поки в ньому не з’являться бульбашки.

Хворост до чаю



Готове тісто тонко розкачати і нарізати смужками шириною 3 см і довжиною 15 см.

Хворост до чаю



У середині кожної смужки зробити надріз в довжину і вставити в нього один кінець смужки.

Хворост до чаю



Вироби відразу ж опускати в розігрітий фритюр так, щоб вони в ньому вільно плавали. Для рівномірного просмаження хмиз повертати шумівкою. Готові вироби викласти на паперові рушники для видалення зайвого жиру.

Хворост до чаю



При подачі хмиз рясно посипати цукровою пудрою, змішаною з ваніліном. Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок