Кальцоне з фаршем і грибами



Кальцоне з фаршем і грибами


Інгредієнти:
Тісто:
Борошно пшеничне 430 г
Гарбуз 120 г
Яйця 1 шт.
Цукор 1 ст. л.
Олія 3 ст. л.
Дріжджі свіжі 20 г
Вода 100 мл
Сіль 3 г

Начинка:
Свинячий фарш 250 г
Гриби шампіньйони 100 г
Цибуля 1 шт.
Твердий сир 100 г
Соус томатний 2 ст. л.
Часник 3 зубчика
Олія 3 ст. л.
Перець дрібка
Сіль 3 г.

Спосіб приготування:
Для приготування кальцоне нам знадобиться 300 г заздалегідь приготованого гарбузового тіста, фарш, цибуля, печериці, сир твердий, томатний соус, сіль, часник, соняшникова олія.

Цибулю порізати кубиками, часник - пластинками. Підсмажити цибулю і часник до напівготовності.

Кальцоне з фаршем і грибами



Додати порізані пластинками печериці, просмажити 1 хвилину.

Додати фарш. Потомити під кришкою 7-8 хвилин.

Кальцоне з фаршем і грибами



Додати томатний соус, сіль, перець. Перемішати.

Кальцоне з фаршем і грибами



Тісто розділити навпіл. Розкотити кожну частину в круг товщиною 0,7 см.Викласти начинку з одного боку.

Кальцоне з фаршем і грибами



На начинку викласти натертий сир.

Кальцоне з фаршем і грибами



Загорнути вільний кінець тіста на начинку. Сформувати піцу у вигляді півмісяця.

Кальцоне з фаршем і грибами



Змастити зверху соняшниковою олією. За бажанням посипати кунжутом і пряними травами. Зробити 3 поздовжніх розрізу зверху.

Кальцоне з фаршем і грибами



Випікати кальцоне 20 хвилин при 180 ° С.

Кальцоне з фаршем і грибами



Готова піца! Смачного!

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/kalcone-s-farshem-i-gribami




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок