Гарбузово-шоколадний кекс



Гарбузово-шоколадний кекс


Інгредієнти:
Борошно пшеничне 275 г
Гарбузове пюре 5 ст. л.
Какао порошок 2 ст. л.
Яйця курячі 2 шт.
Розпушувач 10 г
Олія соняшникова рафінована 100 мл
Цукор 5 ст. л.
Молоко 100 мл
Сіль 1 щіпка.

Спосіб приготування:
Для приготування гарбузово-шоколадного кексу нам знадобляться такі продукти: пшеничне борошно, цукор, гарбузове пюре, олія соняшникова рафінована, курячі яйця, какао-порошок, розпушувач, молоко, сіль.

З'єднуємо гарбузове пюре, яйця, цукор, соняшникову рафіновану олію, молоко.

Гарбузово-шоколадний кекс



Перемішуємо за допомогою вінчика до отримання однорідної суміші.

Окремо перемішуємо борошно, сіль і розпушувач, всипаємо сухі компоненти в гарбузово-яєчну суміш.

Гарбузово-шоколадний кекс



Перемішуємо до отримання гладкого липкого однорідного тіста.

Гарбузово-шоколадний кекс



Ділемо тісто на дві рівні частини, в одну всипаємо какао порошок.

Гарбузово-шоколадний кекс



У форму для випічки кексу (у мене сіліковновая, ні чим не змазана) викладаємо тісто столовою ложкою - кілька ложок гарбузового, кілька шоколадного, і так, поки тісто не закінчиться. Зубочисткою зробимо глибокі розводи.

Гарбузово-шоколадний кекс



Випікаємо кекс в попередньо розігрітій до 170º C духовці хвилин 45 (перевіряємо готовність дерев'яною паличкою). Подаємо кекс до столу повністю остившим, можна полити глазур'ю або посипати цукровою пудрою.

Гарбузово-шоколадний кекс



Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/tykvenno-shokoladnyjj-keks




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок