Смажена картопля з грибами та вершками



Смажена картопля з грибами та вершками


Інгредієнти:
Картопля 1000 г
Гриби шампіньйони 300 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Вершки 200 мл
Олія соняшникова рафінована 100 мл
Сіль 1 ст. л.

Спосіб приготування:
Для приготування нам знадобляться: картопля, печериці, 20% вершки, цибуля, олія для смаження і зелень для прикраси.

Шампіньйони помити і почистити (зняти верхній шар). Розрізати спочатку навпіл, а потім пластинками. Якщо вам подобаються інші скибочки печериць - поріжте інакше.

На сковороді з розігрітим маслом (4 ст. л.) Обсмажте гриби під кришкою протягом 15 хвилин (до утворення золотистої скоринки).

Смажена картопля з грибами та вершками



У цей час очистіть картоплю і наріжте його тонкою соломкою.

Смажена картопля з грибами та вершками



Поріжте цибулю.

Смажена картопля з грибами та вершками



На розпеченій сковороді з великою кількістю рослинної олії (щоб дно було закрито), періодично помішуючи, на сильному вогні, обсмажте картоплю до золотистої скоринки. При цьому сковорода повинна бути закрита кришкою. Приблизно через 10 хвилин додайте цибулю, посоліть і перемішайте.

Продовжуйте смажити під кришкою протягом 3 хвилин, не збавляючи вогонь. Потім додайте смажені гриби, перемішайте і продовжуйте смажити.

Смажена картопля з грибами та вершками



Ще через 3 хвилини залийте картоплю вершками і смажте під кришкою 5 хвилин, періодично помішуючи.

Смажена картопля з грибами та вершками



Подавати в гарячому вигляді, присипавши зеленню. Смачного!

 

Джерело: http://webspoon.ru/receipt/zharenaya-kartoshka-s-gribami-i-slivkami




Розіслати в соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть "Кулінарія" без кавичок
Відповідь: