Сирний суп



Сирний суп


Інгредієнти:
Куряче філе 300 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Петрушка корінь 100 г
Морква 1 шт.
Картопля 3 шт.
Сир плавлений 400 г
Масло вершкове 50 г
Вермішель дрібна 4 ст. л.
Лавровий лист 3 шт.
Базилік сухий 1 ч. л.
Перець чорний мелений 1 щіпка
Сіль 1 ст. л.
Вода 4 л.

Спосіб приготування:
Для приготування сирного супу вам знадобляться: велика ріпчаста цибуля і моркву, невеликого розміру корінь петрушки, три середніх картоплі, куряче філе, плавлений сир, вершкове масло і спеції.

Підготуйте цибулю, моркву і корінь петрушки.

Основа цього супу - овочевий бульйон. Для цього доведіть воду до кипіння, додайте в каструлю овочі і варіть 30 хвилин на слабкому вогні.

Сирний суп



Через пів години додайте в бульйон крупно нарізану картоплю.

Сирний суп



Варіть ще 20 хвилин.

Сирний суп



Дрібно наріжте філе курки.

Сирний суп



Вийміть всі овочі і додайте в бульйон філе.

Сирний суп



Цибуля, морква і корінь петрушки вам більше не знадобиться. Картоплю перекладіть в глибокий посуд.

У бульйон додайте подрібнений сухий базилік, лавровий лист, мелений перець і сіль.

Картоплю треба злегка потовкти, але не до стану пюре.

Коли куряче філе буде готово - додайте товчену картоплю.

Сирний суп



На розігріту сковороду висипте вермішель.

Масло додавати не потрібно.

Обсмажте до золотистого кольору.

Сирний суп



Такий спосіб додасть пікантності будь світлого супу.

Натріть плавлений сир на крупну тертку.

Щоб сир легше було натирати - потримайте його хвилин 10 в морозильній камері.

Невеликими порціями додайте сир в каструлю, постійно перемішуючи.

Сирний суп



Коли сир повністю розчиниться - додайте вермішель і варіть одну хвилину.

Сирний суп



Після чого зніміть суп з вогню, додайте шматочок вершкового масла і накрийте кришкою, щоб він настоявся.

Сирний суп



Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/syrnyj-sup




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок