Рулетики з курячого філе



Рулетики з курячого філе


Інгредієнти:
Куряче філе 1200 г.
Сіль 3 ч. л.
Базилік сухий 2 ч. л.
Олія маслинова 4 ст. л.
Масло вершкове 75 г
Петрушка свіжа пучок
Бекон 250 г
Часник 3 зубчика
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Капуста брокколі 500 г
Перець чорний мелений 1 ч. л.

Спосіб приготування:
Для приготування цієї страви нам знадобиться куряче філе, сирокопчений бекон (16 смужок), ріпчаста цибуля, часник, капуста брокколі, петрушка, вершкове масло, базилік, сіль, чорний мелений перець, олія оливкова.

Брокколі промиваємо, розбираємо на суцвіття і відварюємо майже до готовності (пару хвилин в підсоленій киплячій воді).

Рулетики з курячого філе



Кожне куряче філе розрізаємо вздовж на два пласти. З 4 філейних частин у нас вийде 8 пластів, відповідно, 8 рулетів.

Рулетики з курячого філе



Відбиваємо м'ясо по можливості якомога тонше, накривши харчовою плівкою, щоб збереглася його цілісність. Солимо і перчимо кожен відбитий шматочок філе.

Рулетики з курячого філе



Відварену брокколі опускаємо на 3 хвилини в крижану воду для збереження зеленого насиченого кольору, потім воду зливаємо і капусту нарізаємо дуже дрібно (саме нарізаємо!).

Рулетики з курячого філе



Змішуємо нарізану капусту, подрібнену зелень петрушки, обсмажений на 1 ст. л. оливкової олії дрібно нарізану репчтаий цибулю, м'яке, підтале вершкове масло.

Рулетики з курячого філе



Перемішуємо начинку, злегка присолюємо.

Викладаємо 2 смужки бекону, на них викладаємо куряче філе, на нього частину начинки (приблизно 1.5-2 ст. л.).

Рулетики з курячого філе



Починаючи з одного боку, загортаємо щільний рулетик.

Рулетики з курячого філе



Так загортаємо всі 8 рулетів. Викладаємо їх у форму для запікання.

Рулетики з курячого філе



Злегка поливаємо оливковою олією, посипаємо сухим базиліком, накриваємо форму фольгою і ставимо в розігріту до 200 º C. духовку на 25 хвилин. Потім знімаємо фольгу, запікаємо ще 15 хвилин при 180 º C.

Рулетики з курячого філе



Наші рулетики готові! Подаємо з салатом, овочевим гарніром, рисом, картопляним пюре! До речі, рулетики досить великі виходять, на порцію йде два, але і одним цілком можна наїстися! Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/zapechjonnye-ruletiki-iz-kurinogo-file-v-bekone-s-nachinkojj-iz-brokkoli




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок