Паштет з індюшиної печінки



Паштет з індюшиної печінки


Інгредієнти:
Індича печінка 400 г
Шинка 150 г
Масло вершкове 75 г
Цибуля велика 1 шт.
Морква 1 шт.
Олія маслинова 50 мл
Сіль 0.75 ч. л.
Перець чорний мелений 0.3 г.

Спосіб приготування:
Для приготування паштету з индюшиної печінки з шинкою нам знадобиться свіжа індича печінка, шинка, вершкове масло, морква, ріпчаста цибуля, оливкова олія, сіль і чорний мелений перець.

Шинку нарізаємо дрібними кубиками, ріпчасту цибулю і моркву чистимо і нарізаємо крупно.

Паштет з індюшиної печінки



На оливковій олії обсмажуємо шинку.

Паштет з індюшиної печінки



Шматочки шинки викладаємо на паперовий рушник, щоб лишнє масло вбралося. У ту ж сковороду, де обсмажується шинка, і в те ж масло, викладаємо промиту і просушену печінку, обсмажуємо трохи, долив трохи масла при необхідності.

Паштет з індюшиної печінки



Додаємо шматочки цибулі та моркви, сіль і чорний мелений перець.

Паштет з індюшиної печінки



Перемішуємо і тушкуємо під кришкою до готовності овочів і печінки.

Перекладаємо печінку, цибулю, моркву, масло з сковороди в чашу блендера.

Паштет з індюшиної печінки



Збиваємо на високій швидкості до отримання гладкого однорідного паштету.

Паштет з індюшиної печінки



Перекладаємо паштет в миску, додаємо шматочки шинки. Перемішуємо.

Паштет з індюшиної печінки



Розкладаємо паштет в порційні форми. Даємо паштету повністю охолонути.

Паштет з індюшиної печінки



Розтоплюємо вершкове масло, заливаємо ним паштет, розподіляючи рівномірним не товстим шаром. Ставимо в холодильник до повного застигання масла. І смачний паштет можна подавати до столу! Зберігаємо в холодильнику.

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/pashtet-iz-indyushinojj-pecheni-s-vetchinojj




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок