Курячі котлети з яблуками



Курячі котлети з яблуками


Інгредієнти:
Курячий фарш 600 г.
Сіль 1 ч. л.
Яблуко 2 шт.
Цибуля фіолетова 1 шт.
Яйця курячі 1 шт.
Часник 2 зубчики
Перець чорний мелений 1 щіпка.
Борошно кукурудзяне 5 ст. л.
Олія соняшникова рафінована 100 мл.

Для приготовлення курячих котлеток з яблуками нам знадобиться курячий фарш, яблука, фіолетова цибуля, часник, куряче яйце, кукурудзяна мука, сіль, чорний мелений перець, олія соняшникова рафінована.

Курячі котлети з яблуками



Цибулю та яблука чистимо, нарізаємо дрібними акуратними кубиками. Обсмажуємо на рафінованій соняшниковій олії спочатку цибулю, потім додаємо кубики яблук і обсмажуємо разом до м'якості цибулі. Цибуля забарвлює яблука і вся обжарка стає рожевого кольору!

Додаємо у фарш подрібнений часник, холодну яблучно-цибульну обжарку, вбиваємо яйце.

Курячі котлети з яблуками



Перемішуємо фарш, солимо і перчимо до смаку. Знову ретельно перемішуємо.

Формуємо невеличкі круглі котлетки. Обвалюємо їх в кукурудзяній муці з усіх боків.

Курячі котлети з яблуками



Обсмажуємо на соняшниковій олії з двох боків до готовності.

Курячі котлети з яблуками



Такі котлети можна подавати в гарячому або вже холодному вигляді, з соусом, салатом або іншим гарніром за вашим смаком.

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/kurinye-kotletki-s-yablokami




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок