Парові ковбаски зі скумбрії



Парові ковбаски зі скумбрії


Інгредієнти:
Скумбрія 800 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Яйця курячі 1 шт.
Маргарин 30 г
Бульйон рибний 50 мл
Петрушка свіжа 20 г
Часник 3 зубчика
Перець чорний мелений 1 щіпка
Сіль 1 ч. л.

Спосіб приготування:
Для приготування ковбасок потрібно взяти свіжоморожену скумбрію, ріпчасту цибулю, часник, яйце, вершковий маргарин, чорний мелений перець,рибний бульйон, зелень петрушки і сіль.

Скумбрії розморозити при кімнатній температурі, випатрати, видалити голови, ретельно промити зсередини і зняти шкіру. Гострим ножем уздовж хребта зрізати м'якоть і вийняти кістки. Цибулину і часточки часнику очистити.

Рибне філе двічі пропустити через дрібну решітку м'ясорубки разом з цибулею і часником.

Парові ковбаски зі скумбрії



Петрушку вимити в проточній воді, обсушити і дуже дрібно порубати.

У фарш покласти розм'якшений маргарин, яйце, рубану зелень, перець, сіль і влити бульйон.

Парові ковбаски зі скумбрії



Масу ретельно вимішати до однорідності і поставити на 1 годину в холодильник .

Парові ковбаски зі скумбрії



З фаршу скачати невеликі ковбаски і розкласти їх на решітці пароварки.

Парові ковбаски зі скумбрії



Пароварку закрити кришкою, і варити вироби протягом 1 години.

Парові ковбаски зі скумбрії



Подати з соусом і зеленим горошком. До холодних ковбаскам підійде соус - хрін, а до гарячих - томатний.

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/parovye-kolbaski-iz-skumbrii




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок