Закуска з печінки тріски



Закуска з печінки тріски


Інгредієнти:
Печінка тріски в маслі 150 г
Яйця курячі 3 шт.
Сіль
Перець чорний мелений 1 щіпка
Олія соняшникова рафінована 12 мл
Часник 2 зубчика.

Спосіб приготування:
Для приготування закуски знадобляться консерви печінка тріски в маслі, яйця, сіль, перець чорний мелений, часник.

Розбити яйця, додати сіль і перець.
Збити, додати масло.

Закуска з печінки тріски



1/3 вилити на розігріту сковороду, підсмажити млинець з двох сторін.

Закуска з печінки тріски



Обсмажувати до золотистого кольору. Викласти на тарілку і накрити рушником, щоб був м'яким і не завітрився, поки смажаться інші млинці.

Кожен млинець натерти часточкою часнику.

Закуска з печінки тріски



Розподілити по поверхні млинчика 2 ст. л. печінки тріски та згорнути рулетом.

Закуска з печінки тріски



Порізати на шматочки і подати до столу.

Закуска з печінки тріски



Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/zakuska-iz-pecheni-treski




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок