Хмиз з шинкою



Хмиз з шинкою


Інгредієнти:
Тісто листкове 500 г
Пармська шинка 200 г
Яйця курячі 1 шт.

Спосіб приготування:
Щоб приготувати хмиз з шинкою, необхідно взяти пачку готового листкового тіста, сиров'ялену шинку, жовток одного яйця для помазки.

Розігріти духовку до 180 ˚ С. Розморозити тісто, розкласти на пласт тіста шинку. Обрізати тісто за розмірами шматків шинки.

Хмиз з шинкою



Нарізати тісто з шинкою на смужки шириною 2-3 см.

Хмиз з шинкою



Скрутити кожну смужку в щільну спіраль. Розкласти скручені смужки на деко, застелений пергаментним папером.

Змастити смужки жовтком яйця.

Хмиз з шинкою



Випікати в гарячій духовці 180 ˚ С протягом 20 хвилин.

Хмиз з шинкою



Остудити хмиз. Подавати як закуску до вина.

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/khvorost-s-vetchinojj




Розіслати в соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть "Кулінарія" без кавичок
Відповідь: