Різнобарвний м'ясний хлібець
Інгредієнти:
Свинина м'якоть 700 г
Кукурудза консервована 0.5 банки
Горошок консервований 0.5 банки
Лук фіолетовий 1 шт.
Морква 1 шт.
Перець солодкий 1 шт.
Петрушка свіжа пучок
Кріп свіжий пучок
Олія маслинова 2 ст. л.
Сіль 1.5 ч. л.
Перець чорний мелений 2 щіпки.
Спосіб приготування:
Для приготування цієї страви нам знадобляться: м'якоть свинини, фіолетовий лук, червоний солодкий перець, консервовані горошок і кукурудза, морква, зелень кропу і петрушки, оливкова олія, куряче яйце, сіль і чорний мелений перець.
М'ясо нарізаємо шматочками.
Пропускаємо через м'ясорубку.
Цибулю, моркву і солодкий перець нарізаємо дрібними кубиками бажано однакового розміру.
Додаємо нарізані овочі до м'ясного фаршу.
Всипаємо туди ж горошок і кукурудзу.
Зелень подрібнюємо, додаємо до решти інгредієнтів, солимо і перчимо до смаку.
Акуратно, ретельно перемішуємо наш фарш, щоб всі ігредіенти рівномірно розподілилися в ньому.
Вбиваємо одне яйце. Перемішуємо фарш ще раз.
Викладаємо в прямокутну форму для кексу.
Зверху злегка поливаємо оливковою олією.
Накриваємо фольгою або пергаментом для випічки і запікаємо в духовці при 180 º C близько 30 хвилин, знімаємо фольгу і запікаємо ще близько 10 хвилин.
Є два варіанти подачі цієї страви - можна подати в гарячому вигляді як основне блюдо, а можна в холодному в якості закуски. Останній варіант мені подобається більше - хлібець відмінно нарізається акуратними скибочками! Його можна також використовувати для приготування бутербродів.
Джерело: