Бутерброди гарячі з сиром і ковбасою
Інгредієнти:
Ковбаса
сир
яйця
майонез
помідорки
батон
Приготування.
Батон ріжеться на скибочки не дуже великі, товщиною 1 см-1, 5 см.
У мисці збиваються 2 яйця, додається дрібно порізана ковбаска (краще варена), треться на велику тертку сир (краще Російський або на подобу його), додається майонез, помідорки дрібненько порізали-і туди теж.
Цією сумішшю намазуєте кожну скибочку батона.
Сковороду розігріваємо сильно.
Ллємо олію, розігріваємо його.
І намазані скибочки батона кладемо смажити спочатку стороною, де намазали суміш, потім коли підрум'янилося-перевертаємо на інший бік)
Дуже смачно! Посипте ще кропом зверху.