Відкрити категорії

Вироби з безопарного дріжджового тіста


Вироби з безопарного дріжджового тіста



Інгредієнти:
1 ст (250 мл) молока або сироватки,
3 ст. л. цукру,
2 яйця (1- в тісто, 1- змазувати пиріжки),
6 ст. л. рослинного масла,

Рекламний блок
1 ч.л. дріжджів (але потрібно дивитися на інструкцію до застосування),
1 ч.л. солі,
борошна ~ 500 гр.
(Якщо начинка буде солодка, то цукру можна покласти 6-7 ст.л. та масла рослинного 3 ст. л і 100 гр. вершкового і збільшити к-ть дріжджів до 1пакетіка 11гр.)

Спосіб приготування:
Дріжджі висипаємо у тепле молоко. Нехай розтануть, додаємо яйце, масло, цукор та сіль.

Потім потихеньку борошно.

Вимішуємо тісто і даємо йому підійти в теплій духовці.

Коли тісто підійде його потрібно обм'яти і поставити знову підходити.

Коли тісто добре підійде ще раз, починаємо формувати пиріжки і пироги. Випікати в духовці при t 180*С, хв 40-50.

Ось які пиріжки можна спекти:
Пиріжки з яйцем зеленню і сиром.
Пиріжки з тушкованою капустою.
Пиріжки з яблуком.
Біляші з м'ясом.
Пиріг з грибами.
Пиріг з яблуками і т.д.
Приємного апетиту!

Рекламний блок
Вироби з безопарного дріжджового тіста


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com