Відкрити категорії

Шоколадно-горіхове печиво


Шоколадно-горіхове печиво



Інгредієнти:

Рекламний блок
50 гр. гіркого шоколаду
100 гр. цукру
200 гр. меленого мигдалю
1 ч. л. ванільного цукру
2 білки
1 щіпка солі
4 краплі мигдальної Ароми
цукрова пудра для посипання.

Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 175 градусів.

Шоколад натерти на дрібній тертці або перемолоти в блендері.

Змішати мигдаль, цукор, шоколад.

Білки добре збити з дрібкою солі.

У сухі інгредієнти додати збиті білки і мигдалеву арому.

Все перемішати. Виходить липке тверде тісто.

На деко з пекарським папером за допомогою 2 чайних ложок викладаємо тісто. Виходить приблизно 40 штук.

Випікаємо 10 хвилин.

Остудити на решітці.

Посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Рекламний блок
Шоколадно-горіхове печиво


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua