Дріжджові булочки з сиром



Дріжджові булочки з сиром


Для святкового столу потрібно готувати красиві частування. Сирні булочки добре підійдуть для урочистих подій. Випічка виходить ніжна, повітряна. Весь процес дуже простий, а результат просто чудовий.

Інгредієнти:
- 200 мл молока;
- 1 ст. ложка сухих дріжджів;
- 2 склянки цукрового піску;
- 0,8 кг пшеничного борошна;
- 250 г олії;
- по смаку родзинок;
- 2 ст. ложки ванільного цукру;
- 3 яйця;
- 350 г нежирного сиру;
- щіпка солі;
- 1 ч. ложка апельсинової цедри.

Процес приготування дріжджових булочок з сиром.


Слід взяти глибоку посуд. В неї влити тепле молоко і всипати дріжджі, далі розмішуємо масу і додаємо трохи цукру.

11


Через п'ять хвилин, додаємо половину борошна і ретельно перемішуємо.

22


Розтоплюємо вершкове масло і додаємо його в суміш.

33


Розбиваємо курячі яйця.

44


Далі, необхідно всипати 200 г цукру.

55


Додаємо апельсинову цедру. Саме час додати ванільний цукор, можна взяти просто будь екстракт.

Трохи солимо суміш.

66


Додаємо борошно і вимішуємо еластичне тісто.

77


Залишаємо тісто на 20 хвилин і починаємо готувати начинку для булочок - змішуємо сир з родзинками і додаємо цукор, що залишився.

88


З тіста виготовляємо кульки.

99


Тепер необхідно кожен круглий шматок тіста розкачати в тонкий корж.

1010


У центр коржа потрібно викласти по десертній ложці начинки і зробити надрізи як на фото.

1111


Кожен шматок тісту потрібно обернути навколо начинки і зафіксувати краї.

1212


Отримані трояндочки необхідно промазати збитим жовтком і відправити випікатися в духовку на 30 хвилин при температурі 170 градусів.

1313


Булочки подати з гарячим напоєм.

1414


Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок