4 корисних сніданків



Японський омлет «Оякодон».

 

11


Інгредієнти:
цибуля ріпчаста 1 шт.;
куряче філе 300 г;
рис пів склянки;
курячі яйця 3 шт.;
соєвий соус - 6 ст. л;
цукор 2 ст. л.

Почистити цибулю і порізати півкільцями. Налити на сковороду соєвий соус і викласти цибулю. Перемішати, посипаючи цукром.

22


Нарізати грудку на великі шматки.

33


Викласти м'ясо на сковороду і обсмажити 5 хвилин.

44


Збити яйця, сіль не додавати (соєвий соус солоний).

55


Влити яйця на сковороду і закрити кришкою. Після того, як вони схопляться, зняти омлет з вогню.

66


Подрібнити зелену цибулю, викласти на тарілку теплий зварений рис. Зверху покласти омлет.

77



Панкейки з корицею.

 

88


Інгредієнти:
борошно пшеничне 240 г;
молоко 220 мл;
цукор 2 ст. л.;
курячі яйця 4 шт.;
сіль щіпка;
сода гашене щіпка;
мелена кориця за смаком.

Відокремити жовтки від білків. Білки покласти в холодильник, а у жовтки додати цукор і мелену корицю. Розтерти до отримання однорідної маси.

99


Невеликою цівкою влити молоко, щоб не виходила піна.

1010


Додати просіяне борошно, перемішуючи віночком. Додати соду, гашену оцтом.

1111


Перемішати ретельно до отримання густої однорідної маси.

1212


В охолоджені білки додати сіль і збити віночком.

1313


Акуратно змішати тісто і отриману білкову масу.

1414


Налити на сковороду трохи олії, розігріти і посмажити на слабкому вогні млинці.

1515

 

Ліниві вареники.

 

1616


Інгредієнти:
яйце куряче – 1 шт.;
м'який сир 200 г;
борошно пшеничне 30 г.

У глибокій мисці змішати яйця, сир і борошно.

1717


Посипати стіл борошном, зробити ковбаску і добре розкачати.

1818


Порізати ковбаску на шматочки.

1919


Налити в каструлю воду і довести до кипіння. Всипати сирні кубики і чекати поки вони спливуть. Після зняти шумівкою і викласти на тарілку.

2020


Подавати з абрикосовим або будь-яким іншим варенням.

Вівсяні батончики.

 

2121


Інгредієнти:
мед 2 ст. л.;
вівсяні пластівці 100 г;
фруктоза 2 ст. л.;
насіння льону 2 ст. л.;
курага 5 шт.;
висівки 1 ст. л.;
яблучне пюре 100 г;
пекарський порошок - пів ч. л.;
сіль щіпка.

У великій мисці змішати: вівсяні пластівці, насіння льону, висівки, дрібно нарізану курагу, пекарський порошок, фруктозу і сіль.

2222


Додати мед і яблучне пюре. Добре змішати.

2323


Розігріти духовку до 180 градусів. Покласти на деко пергаментний папір, змастити оливковою олією і викласти отриману масу.

2424


Розподілити рівним шаром (1 см) і випікати в духовці 30 хвилин.

2525


Поки маса гаряча, порізати гострим ножем на шматки. Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок