Відкрити категорії

Бісквіт без яєць в мультиварці




В мультиварці виходять дуже смачні і повітряні бісквіти. Сьогодні, мені б хотілося поділитися з вами рецептом приготування бісквіта без вмісту яєць. Не дивлячись на те, що у складі бісквіта немає яєць, але все ж він виходить повітряним, ніжним, трохи вологим і дуже смачним. Цей бісквіт є відмінною основою для якогось торта. Сподіваюся, що ви обов'язково скористаєтеся моїм рецептом і приготуєте цей легкий у приготуванні бісквіт без яєць.

Інгредієнти:
молоко – 200 мл;
рослинне масло – 100 мл;
йогурт – 200 г;
ванілін – 1 г;
сода – 1 столова ложка;
оцет;
борошно – 300 г;
цукровий пісок – 150 г.

Приготування бісквіту без яєць.


Для приготування бісквіта без яєць, ми будемо використовувати молоко, рослинне масло, йогурт, ванілін, соду, оцет, борошно і цукровий пісок. Йогурт можна використовувати будь-який. У класичному рецепті радять використовувати простий натуральний йогурт. Але мені бісквіт найбільше подобається з йогуртом, який має який-небудь фруктовий смак.

1


У глибокій мисці розтираємо рослинне масло, цукровий пісок і йогурт. Далі, вливаємо молоко і все добре перемішуємо.

2


Додаємо соду гашену оцтом.

3


У самому кінці додаємо ванілін і просіяне через сито борошно пшеничне. Тісто повинно вийти приблизно такої ж консистенції, як тісто, яке ставлять на млинці.

4


Каструлю від мультиварці змащуємо рослинним маслом і маргарином. Вливаємо в неї тісто. Випікаємо бісквіт на режимі «Випічка» 60-70 хвилин. Приємного смаку!


Бісквіт без яєць в мультиварці
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com