Чебуреки з сиром



Чебуреки з сиром


Інгредієнти:
Борошно - 1 склянка,
Сіль - за смаком,
Сир сулугуні - 300 грам,
Вода - 0,5 склянки.

Спосіб приготування:
В якості сніданку чебуреки з сиром відмінно підійдуть. І робити їх швидко, особливо якщо підготуватися заздалегідь.

Замішуємо тісто. Беремо борошно, додаємо дрібку солі і воду.

11



Вимішуємо руками. Якщо потрібно, підмішуємо ще трохи борошна. Тісто має вийде досить пружним і еластичним, щоб тісто можна було розкачати як можна тонше. І при цьому воно б не порвалося. Наш колобок не повинен липнути без борошна до столу.

2



Тісто можна приготувати заздалегідь. Добу він спокійно може зберігатися в холодильнику. Для більш тривалого зберігання краще прибрати в морозилку.
Готове тісто на 30 хвилин прибираємо в холодильник.
Тепер начинка. Сир натираємо на тертці. Краще сир все таки спробувати. Сулугуні буває різний за солоності. Якщо сир пріснуватий, то його треба підсолити.

33



Начинка готова. В принципі можна використовувати будь-який сир. Просто з сулугуні витрата сиру буде менше, а чебуреки будуть соковитіше. Це найвдаліший сир для хачапурі, піц, чебуреків та інших сирних історій.
Тепер ділимо тісто на шматочки і розкачуємо тісто для чебуреків.

44



На кожен лист тіста (на його половину) викладаємо начинку, не надто багато. Все таки це не пиріжки)). Та й сир жирний, може бути перебір. Кількість начинки звичайно можна підкоригувати в процесі під себе. Зробіть і посмажте спочатку один чебурек, і спробуйте.

55



66



Тепер накриваємо другою половиною тіста. І починаємо притискати тісто прямо до начинки від середини до країв. Потрібно вигнати все повітря з чебурека, щоб під час смаження вони не лопнули, і начинка не витекла.

77



Головне - це міцно скріпити тісто по краях.

8



Тепер приступаємо до смаження. Є два варіанти смаження - в маслі і на сухій сковороді. Це вже справа смаку. Але чебуреки з сиром на мій смак смачніше смажені в олії. Олія повинна закипіти на сковороді, викладаємо чебуреки і смажимо з кожного боку до рум'янцю (приблизно 1-2 хвилини).

99



1010



Чебуреки готові! Їсти їх треба гарячими, але пару хвилин дайте їм охолонути). Подаємо з чаєм, кавою, соком і т. д.

1111



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок