Цукрове печиво



Цукрове печиво


Рецепт цукрового печива дуже стане в нагоді тим, кому терміново необхідно утилізувати яєчні жовтки. Таке часто трапляється після приготування бісквіта на білках або безе. Це печиво неймовірно швидко готується, а зникає ще швидше.

Інгредієнти:
жовтки - 200 мл;
соняшникова олія - 1/3 склянки;
ванільний цукор - 5 г;
цукор - 1/2 склянки;
розпушувач - 1,5 чайні ложки;
борошно - 1 склянка.

Як приготувати цукрове печиво.


Приступаємо до приготування печива. Для цього у великий і глибокий посуд викладемо жовтки і додамо до них цукор (залишимо трохи цукру для посипання печива). Добре зіб’ємо жовткову суміш за допомогою міксера або блендера.

11


Потім додамо в суміш соняшникову олію, кількома рухами ложки перемішати суміш.

22


Наступний етап - додавання ванільного цукру і розпушувача.

3

 

4


В останню чергу додамо в тісто борошно і замісимо гладке підлозі рідке тісто.

5

 

6


На дно деко слід покласти аркуш пергаменту, який потрібно присипати невеликою кількістю борошна (щоб печиво не прилипло).

77


Мокрою ложкою або мокрими руками набираємо невеликі порції тіста і викладаємо їх на деко. Відстань між майбутнім печивом повинно бути не менше 4 см, так як вони сильно збільшаться в розмірах. Посипаємо кожне печиво невеликою кількістю цукру.

Випікаємо печиво в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 15-20 хвилин.

88


Цукрове печиво готове. Приємного чаювання!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок