Яблучні оладки



Яблучні оладки


Інгредієнти:
Зелені яблука - 500 г.,
Курячі яйця - 2 шт.,
Сік лимонний- 1 ст. л.,
Розпушувач - 1 ч. л.
Борошно вищого гатунку- 6 ст. л.,
Кориця - 1/4 ч. л.,
Масло вершкове - 2 ст. л.,
Цукор- пісок - 1 ст. л.,

Як приготувати:

Очистити яблука від шкірки і серцевини, та дрібно натерти їх. Викласти потерті яблука на чистий кухонний рушник або марлю і вичавити яблучний сік в невелику миску. Сік відставити.

фото 1



Помістити терті яблука в миску і збризнути лимонним соком та перемішати. У невеликому посуді з'єднати борошно, корицю, цукор, і розпушувач. Всипати до яблучної суміші і ретельно перемішати. Збити яйця та додати до яблучної суміші, знову вимішати.

фото 2



Нагріти сковороду на невеликому вогні з 1 ст. л. вершкового масла. Використовуючи столову ложку, порційно виливати тісто на розігріту сковороду, формуючи оладки. Смажити оладки до готовності, перевертати їх легко.

фото 3



Готові оладки спочатку викласти на паперовий рушник.
Смачні оладки теплими з свіжим йогуртом або сметаною.
Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок