Як приготувати пашот



Як приготувати пашот


Інгредієнти:
• 1 свіже яйце;
• гарне, смачне вершкове масло;
• сіль, мелений чорний перець (і інші приправи-спеції за вашим смаком);
• якісна харчова плівка.

Приготування.
1. Трохи розімніть вершкове масло. Візьміть шматок плівки розміром 40x30 см. Складіть його по ширині навпіл, щоб у вас вийшов шматок 20x30 см. Щедро змастіть весь його центр маслом.

1


2. Застеліть цим шматком склянку або мисочку масляним шаром вгору: нехай кінці плівки звисають. Приправте центр масляної плями сіллю і перцем, іншими приправами, якщо використовуєте. Акуратно розбийте в плівку яйце.

2


3. Підніміть краї плівки і зав'яжіть їх вузлом або перетягніть ниткою, залишивши трохи вільного простору всередині над яйцем. Опустіть отриманий пакет у слабко киплячу воду на 3-5 хвилин, в залежності від бажаного ступеня готовності. Потім просто відріжте верх, видаліть плівку і подавайте.

3



Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок