Рибна намазка



Рибна намазка


Інгредієнти:
500 г філе сьомги або морської форелі на шкірі;
1 великий пучок зеленої цибулі;
100 г смачної сметани;
2 ст. л. оливкової олії плюс ще трохи;
2 ст. л. вершкового масла;
мускатний горіх на кінчику ножа;
1 ч. л. духмяного перцю горошком;
сіль, мелений чорний перець.

Як приготувати.
1. Покладіть філе риби в сотейник шкірою вниз. Влийте стільки холодної води, щоб вона закрила рибу до половини. Додайте духмяний перець горошком. Закрийте кришкою і поставте на середній вогонь. Після того як вода закипить, варити 3 хв.

11


2. Вимкніть вогонь, переверніть рибу шкірою вгору, знову закрийте кришкою і дайте постояти 5-7 хв.

22


3. Дуже дрібно наріжте зелену цибулю. У сковороді розігрійте олію разом з вершковим маслом, всипте зелений лук, посоліть і тушкуйте на слабкому вогні, часто перемішуючи, 5 хв. Зніміть з вогню і остудіть.

33


4. Вийміть рибу з відвару, акуратно зніміть з неї шкіру (вона не знадобиться), видаліть кістки, розбираючи рибу на шматочки пальцями. У вас повинна вийти рибна крихта.

44


5. Змішайте рибу з зеленою цибулею і сметаною. Приправте мускатним горіхом і сіллю, щедро посипте чорним перцем.

55


6. Щоб маса вийшла більш такою, яка легко намазується, додайте ще трохи оливкової олії і ретельно перемішайте вилкою. Перед подачею дайте настоятися в прохолодному місці (але не в холодильнику, інакше маса застигне) 1 год.

66



Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок