Сирне печиво



Сирне печиво

І хорошому чаю і червоному вину ідеальну компанію складе ніжне, розсипчасте сирне печиво. Уважно поставтеся до вибору сиру. Він повинен мати яскраво виражений смак. Можна використовувати кілька сортів, наприклад, змішати витриманий чеддер і пармезан. Крім розмаринової можна зробити сіль з петрушкою, базиліком або лаймовою цедрою.

 

Інгредієнти:

100 г вершкового масла;

100 г борошна;

100 г твердого сиру;

щіпка кайенського перцю;

1/2 ч. л. розпушувача;

20 листочків розмарину;

велика морська сіль.

 

Приготування:

1. Заздалегідь вийміть з холодильника масло - воно повинно стати м'яким. Натріть сир на дрібній тертці. Просійте борошно з розпушувачем в миску, додайте вершкове масло і швидко перетріть пальцями в крихту. Додайте натертий сир і кайенський перець і швидко перемішайте. Скачайте тісто в циліндр діаметром 5 см і загорніть в харчову плівку. Приберіть в холодильник на 20 хв.

11

 

2. Розігрійте духовку до 180 °С. Дістаньте тісто з холодильника і наріжте кружальцями товщиною 7 мм Застеліть деко папером для випічки і викладіть кружки на невеликій відстані один від одного. Поставте деко в духовку і випікайте печиво 12-15 хв. до золотистого кольору.

22

 

3. Дрібно наріжте листочки розмарину - у вас повинно вийти близько 1 ст. л. Покладіть розмарин в ступку з дрібкою солі і розітріть. Дістаньте печиво з духовки і покладіть в центр трохи розмаринової солі. Печиво остудіть на решітці.

33




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок