Манник на сметані



Манник на сметані

 


Інгредієнти:
Яйця - 3 шт.,
Манка - 2 склянки,
Сметана - 100 г,
Масло вершкове - 100 г.,
Родзинки - 100 г.,
Цукор - 200 г,
Розпушувач - 1 ч.л.

Як приготувати:
Яйця, бажано, повинні бути холодними, так легше буде збити їх в піну. Білки яєць відділити від жовтків, потім білки збити, додаючи частинами цукор, коли білки перетворяться в піну додати в білки, теж частинами, жовтки.

 

фото 1фото 1

 

Змішати в окремому посуді сметану з м'яким маслом, додати сметану, розпушувач або соду, якщо сметана трохи кислувата соду можна не гасити оцтом. Сметана зробить свою справу. В отриману сметанно-масляну масу додати спочатку манку, а потім вимиті родзинки. Залишити для набухання манки на 10 хвилин. З'єднати зі збитими яйцями.

 

фото 2фото 2

 

Вийде гарна пишна маса. Змастити маслом форму, в якій будемо випікати манник. І обережно викласти пишне тісто, розрівняти зверху, щоб воно розподілилося рівномірно.
В попередньо розігрітій духовці печеться манник 25 - 30 хвилин.

фото 3фото 3

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок