Запечені грінки з персиками



Запечені грінки з персиками


Почніть свій день з чогось особливого - з ароматом кориці і коричневого цукру, персиків і ванілі. Ці запахи зігріють вас холодним зимовим ранком, головне - не забути підготувати всі інгредієнти напередодні ввечері. І тоді сніданок у вас буде просто чудовим!

Перед подачею охолодіть грінки протягом 10 хв., а потім наріжте на порційні шматочки.

Що потрібно:
8-10 шматків білого хліба;
800 р консервованих персиків;
8 яєць;
2 склянки молока;
1/2 склянки жирних вершків;
1 /2 склянки коричневого цукру (бажано мусковадо);
1 /4 склянки цукру;
1 ч. л. ванільного екстракту;
1/2 ч. л. меленої кориці;
вершкове масло;
для змазування форми.

Що робити:
1. Змастіть маслом форму для запікання розміром 20x25 см. Щільно укладіть хліб внапуск. У великій мисці збийте яйця з молоком, цукром і ванільним екстрактом і рівномірно залийте цією сумішшю хліб.

11


2. Персики наріжте на товсті скибочки і розкладіть на хліб, посипте коричневим цукром і корицею. Щільно накрийте форму фольгою і приберіть в холодильник на ніч.

22


3. Дістаньте форму з холодильника за 30 хв. до приготування. Розігрійте духовку до 175 °С. Налийте вершки в сотейник і доведіть до кипіння на сильному вогні, зменшити вогонь і уварите їх наполовину 10 хв. Вилийте вершки на персики. Поставте форму в розігріту духовку і запікайте 45-55 хв., поки поверхня не зарум'яниться.

33



Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок