Як приготувати сирники



Як приготувати сирники


Для приготування сирників нам необхідний зовсім простий набір продуктів. Це сир, який ми рекомендуємо купувати у перевіреної молочниці, тому що цей продукт, який потрібно пробувати.

Беремо приблизно 250 грам сиру, кладемо в глибокий посуд, збиваємо туди одне яйце, кладемо столову ложку цукру. Можете додавати на свій розсуд: зробити солодше або навпаки (це за смаком).

Фото 1Фото 1

 

Фото 2Фото 2


Тепер ретельно вимішуємо нашу масу. Вона повинна бути однорідною.

Фото 3Фото 3


В сирники не рекомендується класти багато борошна, щоб не зробити їх «забитими». Чим менше борошна, тим більше сирник буде дихати, вийде більш повітряним і ніжним.

Кладемо в масу ваніль. Перемішуємо і додаємо 1 столову ложку борошна.

Включаємо плиту, розігріваємо її і наливаємо олію.

Фото 4Фото 4


На дошку насипаємо трохи борошна, буквально дві ложки. Розподіляємо борошно по дошці і викладаємо сирну масу на дошку.

Фото 5Фото 5


Наше завдання - за допомогою борошна зробити невелику ковбаску.

Фото 6Фото 6


Розрізаємо її на рівні частини.

Фото 7Фото 7


Тепер кожну частину ми обвалюємо в борошні. Обвалювати сирник в борошні потрібно безпосередньо перед смаженням, тому що з часом вони її вберуть і сирники вийдуть не дуже ніжними.

Кладемо на сковороду і обсмажуємо з двох сторін.

Фото 8Фото 8


Перевертаємо з допомогою лопатки. При закінченні приготування страви красиво сервіруємо на тарілці, можна зверху посипати їх цукровою пудрою - вийде красиво і дуже смачно.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Галина
Дуже смачно,просто і швидко у приготуванні
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок