Ніжні тістечка



Ніжні тістечка


Інгредієнти.
Кокосове молоко 220-280 мл;
Цукор 140 г;
Борошно 200 г;
Крохмаль кукурудзяний 1 ст. л.;
Розпушувач 2 ч. л.;
Рослинна олія 2-3 ст. л.;
Сир маскарпоне 250 г;
Вершки 33% 250 г;
Цукрова пудра 40-50 г;
Харчовий барвник;
Какао 1 ст. л.;
Ванільний цукор;
Сіль 1 /2 ч. л.

Спосіб приготування.
1. Для початку як слід перемішуємо кокосове молочко в мисці і відміряємо потрібну нам кількість. Змішуємо молоко з цукровим піском. Додаємо 2 ст. л. води.

Фото 1Фото 1


2. Далі висипаємо в миску заздалегідь просіяне борошно, розпушувач і крохмаль. Як слід змішуємо. Додаємо терте какао, сіль і ванільний цукор.

Фото 2Фото 2


3. Тепер не поспішаючи вводимо молоко з цукром в борошняну суміш. Змішуємо суміш за допомогою віночка. Додаємо 2-3 ст. л. рослинного масла без запаху і знову перемішуємо.

Фото 3Фото 3


4. Потім маленькі формочки для випікання кексів посипаємо борошном і накладаємо трохи суміші в кожну за допомогою двох ложок. Випікаємо в духовій шафі протягом 7-10 хвилин при 175 градусів. Для того, щоб перевірити готовність, використовуємо вологу зубочистку або дерев'яну шпажку.

Фото 4Фото 4


5. Виймаємо кекси з духовки і даємо охолонути. Приступаємо до виготовлення крему. Жирні вершки ретельно збиваємо міксером до густої консистенції.

Фото 5Фото 5


6-7. Змішуємо з сиром маскарпоне, цукровою пудрою і харчовим барвником насиченого синьо-зеленого кольору. Акуратно перемішуємо.

Фото 6Фото 6

 

Фото 7Фото 7


8. Перед тим, як наносити зверху крем, необхідно переконатися, що кекси повністю охололи.

Фото 8Фото 8


9. Далі кладемо крем в кондитерський шприц або мішок і видавлюємо на кекси, створюючи красиві «ялинки».

Фото 9Фото 9


10. Прикрашаємо наш десерт за допомогою кондитерської посипки або кокосової стружки, яка так схожа на сніг. Готово!

Фото 10Фото 10



Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок