Відкрити категорії

Шашлик на кефірі


Шашлик на кефірі


Інгредієнти:
М'ясо з свинячої шиї - 2кг.
Цибуля 500гр.
Базилік - пучок
Кефір -0,5літра

Рекламний блок
Сіль
Перець.

Спосіб приготування:
Ріжимо м'ясо на шматки, розміром близько 6х6х5 см (приблизно), ріжимо дрібно ріпчасту цибулю, бо кільця для смаження просто не потрібні, додаємо базилік, сіль, перець і заливаємо все це кефіром.
При приготуванні він дає прекрасну найтоншу плівку.
Робимо це ввечері, з урахуванням того, що сам процес смаження буде на наступний день, в районі обіду.
Кисле середовище кефіру за цей час чудово промаринує м'ясо.

Готуємо мангал і нанизуємо на шампури м'ясо.

І коли вугілля стане вогненно-сивим, ставимо шампури на мангал і починається процес смаження ...

Перевертайте частіше, тоді м'ясо буде більш рівномірно просмажене і буде більш соковите.

Коли все готово, викладіть шашлик на блюдо і щедро посипте тонкими кільцями цибулі. Соус на Ваш смак.

Рекламний блок
Шашлик на кефірі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua