Салат з курячої печінки



Салат з курячої печінки


Інгредієнти:
Куряча печінка - 200 гр.,
Салат - 200 гр.,
Яйця - 3 шт.,
Цибуля - 1 шт.,
Сметана - 2 ст. л.,
Томатна паста - 1 ч. л.,
Кріп,
Сіль, перець.

Спосіб приготування:
Листя салату миємо, обсушуємо і рвемо руками.

Салат з курячої печінки



Печінку і цибулю порізати соломкою. Обсмажити їх у соняшниковій олії з сіллю до готовності, при необхідності додати трохи води і потушити під кришкою.

Салат з курячої печінки



Робимо яєчний млинець. Яйця збити зі сметаною, додати томатну пасту, половину кропу, сіль і чорний перець. Млинець можна приготувати на сковороді чи в духовці або в свч. В мікрохвильовій печі такий млинець готується 3-4 хвилини.

Салат з курячої печінки



Додаємо до салату печінку (без зайвої рідини), яєчний млинець (ріжемо соломкою), кріп, трохи солі. Заправити все оливковою олією.

Салат з курячої печінки



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок