Салат з печінкою і корейською морквою



Салат з печінкою і корейською морквою


Інгредієнти:
300 г корейської моркви,
500 г печінки (яловичої),
150 г цибулі,
рослинна олія,
сіль,
майонез.

Спосіб приготування:
Нарізати цибулю півкільцями. Та обсмажити на олії.

Салат з печінкою і корейською морквою



Печінку очистити та дрібно нарізати для обсмажування. Додати до цибулі та обсмажити до готовності.

Салат з печінкою і корейською морквою



Дати добре охолонути.

Змішати печінку і моркву.

Заправити майонезом.

Салат з печінкою і корейською морквою



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок