Хе з горбуші



Хе з горбуші


Інгредієнти:
Горбуша свіжоморожена
рослинна олія 5 столових ложок
цибуля 5 штук
часник
цукор 1 ст. ложка
сіль 1,5 столових ложки
оцет 70% 2 столових ложки
соєвий соус 1,5 столових ложки
коріандр 1 чайна ложка
морква 1 шт.

Спосіб приготування:
Рибу нарізати шматочками.

Хе з горбуші



Нарізати півкільцями цибулю дрібно.

Хе з горбуші



Моркву нашаткувати як на корейську моркву.

Хе з горбуші



Скласти в чашку. Сюди ж кладемо інші приправи - часник дрібно нарізаний, цукор і сіль, соєвий соус і оцет, рослинна олія, коріандр.
Акуратно перемішати і поставити в холодильник для маринування.

Хе з горбуші



Їсти можна через 3-4 години. Але найкраще наступного дня.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок