Салат з серцем



Салат з серцем


Інгредієнти:
Свиняче серце - 2 шт.,
Яйця - 3 шт.,
Цибуля - 2 середніх шт.,
Огірок свіжий - 2 шт.,
Зелень,
Сіль та перець.

Спосіб приготування:
Серце, як і печінка або нирки, відноситься до категорії субпродуктів і вимагає спеціальної кулінарної обробки та підготовки. Рекомендується його ретельно промити, покласти в холодну підсолену воду, довести воду до кипіння і перший бульйон злити. Варити серце доведеться довго, щоб після, серце в салаті було вже набагато м'якше. Не забуваємо додати лавровий листочок, перець чи інші спеції.
Відварюємо свиняче серце в підсоленій воді до готовності і даємо йому повністю схолонути.

Нарізаємо охолоджене серце тонкою соломкою.

Салат з серцем



Ріпчасту цибулю чистимо й ріжемо півкільцями. Замаринуємо в оцті з водою.

Салат з серцем



Відварюємо яйця й нарізаємо кубиками.

Салат з серцем



Нарізаємо кубиками огірок.

Салат з серцем



Всі інгредієнти змішуємо й заправляємо майонезом. При необхідності досолюємо.

Салат з серцем



Прикрашаємо зеленню. Смачного!




Розіслати в соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть "Кулінарія" без кавичок
Відповідь: