Салат з серця



Салат з серця


Інгредієнти:
1 кг свинячих сердець,
3 морквини,
2 середні цибулини,
по 1 ст.л. соєвого соусу, цукру, коріандру, оцту,
2-3 зубчики часнику,
по 1 ч.л. аджики, чорного перцю, кунжутного масла.
100 г рослинної олії
червоний перець за смаком.

Спосіб приготування:
Спочатку серця замочуємо, воду зливаємо. Потім, довівши до кипіння, знову зливаємо і заливаємо холодною водою, варимо пару годин. Солимо через годину. Варимо ще годину. Дістаємо.

Салат з серця



Ріжемо тонкими шматочками-пластинками.

Після того, як всі нарізали, додаємо бульйон від варіння.

Салат з серця



Три морквини тремо на терці і, посоливши, залишаємо на 20 хвилин.

Салат з серця



Далі шаткуємо 2 цибулини і починаємо збирати салат. На різані серця накладаємо просоленую віджату моркву, дрібнонарізану цибулю, додаємо червоний і чорний перець.

Салат з серця



Потім коріандр мелений і часник.

Олію розкалюємо з парою зірок бад`яну. Після масло виливаємо зверху на інгредієнти.

Салат з серця



Засипаємо 1 ст.л. оцту, 1 ст.л. цукру, 1 ч.л. аджики, соєвий соус.

Салат з серця



Перемішавши, залишаємо настоятися на ніч.

Салат з серця



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок