Азіатський салат



Азіатський салат


Інгредієнти:
Почати треба з маринаду:
2 зубчики часнику
2 ч.л. цукру
2 ч.л. рибного соусу
2 ч.л. устричного соусу
2 ст.л. води
1 невеликий перчик чилі (у мене 2 дуже маленьких)

Для салату:
250 г яловичої вирізки або товстого краю
2-3 ґрунтових огірка або половина великого парникового
2 круто зварені яйця
1 качан салату романо, латуку або айсберга

Спосіб приготування:
Готуємо маринад. Так цього змішати дрібно нарізаний перчик, натертий часник, цукор, воду і соуси.

Азіатський салат



М'ясо нарізати на тонкі шматочки.

Огірок порізати брусками, яйця - скибочками.

Азіатський салат



Азіатський салат



На сильному вогні розігріти сковороду з 1 ст.л. рослинного масла. Викласти м'ясо і смажити, помішуючи, пару хвилин. Додати маринад і готувати ще кілька хвилини, поки рідина не загусне.

Азіатський салат



Вимкнути вогонь.

Салат нарвати руками і викласти в салатник.

Азіатський салат



Додати яйця, огірки і м'ясо разом з соками зі сковороди.

Перемішати безпосередньо перед їжею.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок