Весняний салат з пролісками



Весняний салат з пролісками


Інгредієнти:
4 шт яйця;
6 шт помідорів чері;
200 г курячої печінки;
100 г шинки;
1 пуч. цибулі і кропу;
Майонез (за смаком) ;
Сіль за смаком ;
Цибулю (сівок) - 8 шт;

Спосіб приготування:
Відваріть печінку до готовності. Кілька шматочків печінки залиште для прикраси, решту наріжте соломкою.

Весняний салат з пролісками



Відваріть круто яйця. 2 яйця + 2 жовтки наріжте соломкою, 2 білки залиште для прикраси салату. Подрібніть грудинку , черрі.

Весняний салат з пролісками



Білки потріть на дрібну терку, з'єднайте з подрібненим кропом.

Весняний салат з пролісками



Решту печінки потріть на дрібній тертці.

Весняний салат з пролісками



З'єднайте грудинку, черрі, курячу печінку, яйця і подрібнену зелень (кілька кінчиків зеленого лука залиште для прикраси), додайте майонез, акуратно перемішайте, посоліть салат за смаком.

Весняний салат з пролісками



З посівного лука гострим ножем виріжте квіточки. Кожну квітку посадіть на зубочистку, і прикріпіть в зелену цибулю.

Весняний салат з пролісками



Викладіть салат на тарілку. Край салату посипте білком.

Весняний салат з пролісками



Середину салату посипте печінкою, вставте проліски.

Весняний салат з пролісками



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок