Салат єврейський



Салат єврейський


Інгредієнти:
3 шт. сирок плавлений,
2 шт. яйце куряче,
2 зуб. часник,
3 ст.л. майонез провансаль 67%.
Гостроту салату регулюйте по своєму смаку кількістю часнику.

Спосіб приготування:
Плавлений сирок можна трохи підморозити, тоді при натиранні він не буде прилипати.

Яйця відварюємо круто. Охолоджуємо і очищаємо від шкаралупи.

Салат єврейський



Плавлений сирок натираємо на крупній тертці.

Салат єврейський



Часник пропускаємо через прес для часнику. І змішуємо з майонезом.

У плавлений сирок натерти на крупній тертці яйця.
Заправити соусом. Добре вимішати.

Салат єврейський



Салат можна подавати в натуральному вигляді, можна намазувати на тости, а можна оформити у вигляді оригінальної закуски.

Салат єврейський



Салат єврейський



Салат єврейський



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок