Морський салат



Морський салат


Інгредієнти:
1 кг. замороженого морського коктейлю,
мікс салатів 1 упаковка,
1 цибулина,
5 зубчиків часнику,
вершкове масло 100 г,
250-300 гр. 33% вершків,
баночка червоної ікри (140 гр.),
маленький плавлений сирок "Дружба",
сіль і перець.

Спосіб приготування:
Цибулю дрібно ріжемо.

Морський салат



Крупно ріжемо часник.

Морський салат



Обсмажуємо цибулю і часник на вершковому маслі.

Морський салат



Додаємо вершки і сирок.

Морський салат



Постійно помішуючи, чекаємо, коли розплавиться сирок, солимо і перчимо.

Морський салат



Розморожені морепродукти викладаємо в каструлю і випарюємо всю рідину, додаємо шматок масла.

Морський салат



Обсмажуємо 1,5 хвилини.

Морський салат



Половину вершкового соусу додаємо в морепродукти і прогріваємо не більше 2 хвилин.
У другу половину соусу додаємо ікру.

Морський салат



Блюдо застиляємо листками салату.

Морський салат



Зверху викладаємо морепродукти.

Морський салат



На них вершково-ікорний соус.

Морський салат



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок