Порційний салат



Порційний салат


Інгредієнти:
Куряче філе 280 г.
Огірки 1 шт.
Яйця курячі 2 шт.
Чорнослив 70 г
Горіхи волоські 50 г
Майонез 8 ст. л.
Сіль 2 щіпки.

Спосіб приготування:
Для приготування порційного салату нам знадобиться куряче філе, огірок, яйця, чорнослив, волоські горіхи, майонез, сіль.

Порційний салат



Відварюємо яйця курячі грудки до готовності в підсоленій воді. Охолоджуємо м'ясо й нарізаємо дрібними акуратними кубиками.

Порційний салат



Курячі яйця очищаємо й подрібнюємо.

Порційний салат



Заливаємо чорнослив окропом.

Порційний салат



Огірок миємо, нарізаємо тонкою дрібною соломкою.

Порційний салат



Зливаємо воду з чорносливу і подрібнюємо його.

Порційний салат



Волоські горіхи подрібнюємо у велику крихту.

Порційний салат



Збираємо салат. На дно скляних креманок викладаємо першим шаром подрібнені курячі яйця.

Порційний салат



Щедро поливаємо майонезом.

Порційний салат



На майонез викладаємо куряче м'ясо, знову поливаємо майонезом.
Наступний шар - нарізаний огірок. Цей шар трохи солимо.

Порційний салат



Поливаємо огірковий шар майонезом і викладаємо нарізаний чорнослив.

Порційний салат



Чорнослив поливаємо також майонезом і викладаємо поверх нього волоські горіхи, розподіляючи їх по поверхні салату.

Порційний салат



Прикрашаємо кожну порцію листосками свіжої петрушки і квіткою з огірка. Салат перед подачею необхідно витримати в холодильнику приблизно 30 хвилин.

Порційний салат



Смачного!

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/salat-koktejjl-cypljonok-pod-orekhovojj-shubkojj




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок