Салат із вареного серця



Салат із вареного серця


Інгредієнти:
Яловиче серце 350 г
Цибуля ріпчаста 170 г
Майонез 3 ст. л.
Сіль 1 щіпка
Перець чорний мелений 5 г
Петрушка свіжа 15 г
Вода 100 мл
Оцет столовий 100 мл

Спосіб приготування:
Підготувати попередньо відварене серце, цибулю, майонез, чорний перець, петрушку.

Цибулю обчистити і нарізати тонкими смужками.

Салат із вареного серця



Залити окропом, щоб покрив. Залишити на 15-20 хвилин. Відкинути на сито, дати стекти воді.

Залити цибулю сумішшю води і оцту (1:1). Залишити на 30-60 хвилин.

Відварене серце нарізати тонкими смужками. Викласти в миску.

Салат із вареного серця



Додати подрібнену зелень петрушки, чорний мелений перець, викласти мариновану цибулю (маринад злити також як і воду, через сито). Посолити трохи морською сіллю з травами.

Салат із вареного серця



Заправити майонезом, перемішати і охолодити.

Салат із вареного серця



Смачного!

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/salat-iz-otvarnogo-serdca




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок