Відкрити категорії

Святковий салат з печінки




Інгредієнти:
печінка - 300 г;
сир - 150 г;
морква – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
солоні гриби - 200 г;
майонез - 150 г.

Процес приготування святкового салату з печінки.


Курячу печінку вимити і зрізати все зайве.

1


В каструлі довести воду до кипіння, додати кілька горошин запашного перцю і лавровий лист. Викласти печінку, чекаємо поки закипить вода, зменшуємо нагрів і варимо 10 хвилин, щоб згорнувся білок. Воду не солимо. Дістаємо печінку і даємо охолонути.

2


Цибулю нарізати дрібними кубиками або тонкими четвертинками кілець.

3

bn
Моркву натерти на крупній тертці.

4


Солоні гриби подрібнити (якщо таких грибів немає, то можна спробувати цей варіант салату зі смаженими).

5


Дрібним кубиком нарізати печінку.

6


На дрібній тертці натерти сир.

7


На розігрітій олії обсмажити цибулю до легкого золотого кольору.

8


Тут же на сильному вогні обсмажте моркву 3-4 хвилини.

9


Тут же обсмажте пару хвилин гриби. Контролюйте рівень олії, якщо потрібно, то підливайте.

10


Збираємо салат. Його можна збирати і шарами: спочатку йде печінка, майонез, морква, цибуля, гриби, майонез і зверху сир. Ми просто все змішаємо.

11


Спробуйте на смак, якщо потрібно, то додайте сіль чи перець.

12


Тепер красиво оформимо наш святковий салат у вигляді кільця.

13


Зверху посипаємо тертим сиром. Можна додати ще свіжу зелень.


Смачного і веселих свят!


Святковий салат з печінки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Віра
Дуже смачно
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com