Відкрити категорії

Святковий салат з риби




Так як салат листковий, збирати його краще в кільці або в прозорій посуді. Продукти будемо натирати окремо, а потім перекладати в кільце, щоб було акуратніше.

Інгредієнти:
малосольна сьомга або лосось - 300 г;
варену картоплю - 400 г;
варена морква - 400 г;
варений буряк - 400 г;
варені яйця - 1-2 шт.;
майонез - 150 г;
зелена цибуля.

Приготування святкового салату.


На крупній тертці натираємо буряк і акуратно перекладаємо в кільце. Шар рівняємо, сильно не трамбуємо, щоб буряк не дав сік. Акуратно промазуємо тонким шаром майонезу.

1


Далі натираємо моркву. Викладаємо наступним шаром. Знову промазуємо майонезом.

2


Тепер картопля. І знову промазуємо майонезом.

3


На верх викладаємо світлу частину подрібненої зеленої цибулі.

4


Тепер натираємо білки.

5


Зверху натираємо жовток.

6


Тепер прийшла черга сьомги або лосося. Можна рибу нарізати дрібними кубиками і просто покласти зверху, а можна згорнути трояндочками. Це вже як вам подобається.

7


Прикрасити зеленою цибулею. Тепер салату потрібно дати кілька годин, щоб шари просочилися.

8


Після цього можна акуратно знімати кільце.

9


Вийшло дуже красиво, нарядно і смачно! Бажаємо Вам веселих свят!

Будь ласка, діліться рецептами зі своїми друзями за допомогою кнопочок, які знаходяться нижче рецепту. Ми будемо Вам дуже вдячні.


Святковий салат з риби


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Ольга
Сьогодні приготую смачні салати з вашої сторінки. Дуже дякую за рецепти.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com